Margot řezy

03.05.2010 | Gastronomie

Tyčinka Margot je naprosto úžasná! Také si někdy říkáte, škoda, že není mnohem větší? Upečte si Margot řezy podle našeho receptu a získáte skoro kilogram voňavé pochoutky!

Margot řezy:

Suroviny:

1 tyčinka Margot (nebo levnější Havaj, kterou koupíte v Albertu)
500 g polohrubé mouky
150 g pískového cukru
3 celá vejce 
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
125 ml oleje

Na polevu: 
200 g čokolády na vaření
1 lžíce rumu

Postup:

  1.  Tyčinku nastrouháme nebo nalámeme na malé kousky a smícháme s ostatními ingrediencemi. 
  2.  Těsto nalijeme do pekáčku nebo dortové formy a pečeme 40 minut v troubě.
  3.  Po vychladnutí řezy polijeme čokoládovou polevou.
  4.  Můžeme je buď posypat kokosem, anebo (až poleva vychladne) ozdobit šlehačkou. 

Dobrou chuť!

Přečtěte si také:

Recepty na moučníky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.